Over ons

Met acht Farmaciestudenten zullen wij in het najaar van 2019 het 25e Lustrum van de Utrechtse Pharmaceutische Studenten Vereniging "Unitas Pharmaceuticorum" in goede banen gaan leiden. Na twee jaar bloed, zweet en tranen zullen wij, samen met u, van 11 tot en met 22 november 2019 de viering van het 125e verenigingsjaar vieren!

Tessa Hooijman

praeses

Onze praeses is Tessa. Met haar duidelijke agenda’s en goede overzicht houdt ze dapper de leiding over onze commissie. Ze stuurt iedereen aan en zorgt voor een goed verloop van de organisatie van het lustrum. Met daarnaast nog haar gezellige lach, openheid en goede ideeën is ze een ideaal commissielid. Ook zal Tessa nooit ontbreken bij een feestje of een borrel.

Marleen Joustra

ab actis I

Als onze Pieter Post is ze verantwoordelijk voor het perfect bijhouden van de Lustrummail. Met haar vrolijke en opgewekte houding is ze onmisbaar tijdens de vergaderingen en borrels. En wanneer Marleen ons vertelt dat ze het deze keer écht niet laat gaat maken, wachten wij met smart op de late-night filmpjes die ons worden toegestuurd vanuit de kroeg. 

Ricky Wassink

quaestor I

Gedurende onze tijd samen heeft hij bewezen een geweldige quaestor te zijn. De financiën heeft hij altijd onder controle en ook wanneer de begroting niet duidelijk is voor de rest van de commissie, worden wij verblijd met een complete uitleg in de vorm van een filmpje.  Op borrels is Ricky niet te missen en is er een feestje? Jaaa altijd goaaan!

Eline van Swieten

ab actis II

Ze is binnen de commissie verantwoordelijk voor het notuleren tijdens de vergaderingen, wat nog een hele klus is bij onze commissie. Met haar sociale karakter en leuke gekwebbel zorgt ze ervoor dat het nooit saai is. Sinds dit jaar is ze lid bij Veritas, wat ze gelukkig goed weet te combineren met haar commissie bij U.P.

Bas de Lijster

quaestor II

Door zijn grote ervaring bij U.P. was Bas onmisbaar in onze commissie. Bas neemt het liefst de verantwoordelijkheid voor alle taken die door de commissie geregeld moeten worden op zich, waardoor hij soms bijna richting een burn-out gaat. Als je Bas niet ziet op een borrel of feestje is het tijd om je zorgen te gaan maken, want ‘iets missen’ komt niet in zijn vocabulaire voor. 

Eline Beers

assessor I

Ze is verantwoordelijk voor het organiseren van het gala, wat nog een zware klus bleek te zijn. Maar met haar grote doorzettingsvermogen zal ze er altijd voor zorgen dat ze haar taak vervuld. Met haar leuke lach en vriendelijkheid is onze Pils van grote waarde voor de commissie. Naast haar fanatieke hockeycarrière weet ze gelukkig nog genoeg tijd vrij te maken voor vergaderingen, borrels en feestjes met ons.

Joris van Wijk

assessor II

De vergaderingen zijn bij ons niet compleet zonder een mop of raadsel van Joris. Hij is verantwoordelijk voor het regelen van de lustrumfeesten en heeft laten zien hier perfect voor te zijn. In Praag hebben we ons erg vermaakt door de vele buitengewone verhalen die hij te vertellen heeft, wat wij als commissie voor geen goud hadden willen missen.   

Tijn van Heuveln

assessor III

Samen met Joris is hij verantwoordelijk voor de legendarische feesten. Wanneer er iets geregeld moet worden, staat hij vooraan om het heft in eigen handen te nemen. Op het commissieweekend in Praag heeft hij laten zien dat hij zeker van een drankje houdt en het liefst in de kroeg blijft tot na sluitingstijd.