Stickeractie

Winnaar Lustrum stickeractie: Mark Deelen!

De Lustrumcommissie organiseert dit Lustrum een unieke stickeractie. Wij dagen jullie uit om een zo mooi mogelijke foto te maken waarop jijzelf en de Lustrumsticker duidelijk in beeld zijn. Denk hierbij aan een foto op een locatie zoals boven op de Chinese muur, een foto met een speciaal dier, een foto tijdens een spectaculaire activiteit zoals parachutespringen of gewoon een plek met prachtig uitzicht; je kan het zo gek niet bedenken! Wij hebben alvast een voorbeeld gemaakt in Praag met de (verkeerde) sticker.

Wij zullen samen met het bestuur beslissen wat uiteindelijk de vetste foto is en daarmee de winnaar bekronen. Deze winnaar gaat naar huis (en naar het gala) met een gratis galakaartje of bij eerdere aankoop van de passe-partout een teruggave van een bedrag gelijk aan de kosten van een galakaartje.

Ben jij enthousiast geworden en ga jij deze zomer naar een mooie plek in het binnen- of buitenland, upload dan voor oktober 2019 jouw foto via de knop hierboven. Deze zal daarna door ons op de site worden geüpload. Wij hebben iedere borrel en ieder feest een aantal stickers bij ons die jullie mee kunnen nemen en ook op het U.P.-hol zijn er een aantal te vinden. Neem dus komende zomervakantie een stapel Lustrumstickers mee en maak een foto op een vette locatie!

Inzendingen

Modal Title
Add some nice text here.